Naš blog - Madeleine

O keteringu, organizaciji proslava i kuvarskim izazovima

 • Najbolji Ketering u Beogradu

  Pronalaženje idealnog keteringa u Beogradu je jedan od najvažnijih koraka u organizaciji velikog događaja bilo to okupljanje prijatelja ili veliki korporativni događaj. Ipak, to nije nimalo lak zadatak, stoga smo Vam pripremili kratak i sažet vodič kako da odaberete pravi ketering u Beogradu, zadovoljite goste, a i oslobodite sebe dodatnog i nepotrebnog stresa.

  Nadamo se da će Vam naš vodič u odabiru pravog keteringa u Beogradu pomoći da izaberete pravi za Vas i da će Vaš organizovani događaj biti uspešan. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, Madeleine ketering je uvek tu za Vas.

  Pročitaj više
 • Dobra Koktel Zabava

  Tajna uspešne koktel zabave leži u dobroj organizaciji. Bez obzira na to da li ste bili domaćin mnogobrojnih koktel party-ja ili se sa tim susrećete prvi put, najvažnije je početi na vreme. Idealno vreme za pripremanje koktel zabave je dve nedelje pre samog događaja – u suprotnom, mogli biste završiti sa glavoboljom, šakom aspirina i biti nezadovoljni kako je sve to prošlo.

  Madeleine ketering je pripremio za Vas par saveta kako bi Vaš predstojeći koktel party bio jedan nezaboravan događaj, kako za Vas, tako i za Vaše goste.

  Pročitaj više
 • Korporativne Proslave i Ketering

  Reputacija kompanije je jedan od njenih ključeva uspeha. Kako bi negovala i jačala svoj uticaj, kompanija mora učiniti zadovoljnim kako svoje klijente tako i svoje zaposlene.

  Jedan od načina je organizovanje korporativnih proslava koje su danas postale sastavni deo modernog poslovanja. Opšte je poznato da se poslovi najbolje sklapaju uz dobru hranu, muziku i da ukoliko imate zadovoljne zaposlene- imaćete i zadovoljne klijente.

  Pročitaj više
 • Slavski Paketi

  Slava je radostan događaj koji proslavljamo sa porodicom i prijateljima i koji uvek želimo da provedemo u miru i veselju.

  Naši već uveliko prepoznatljivi slavski paketi pružaju vam priliku da ne trošite vreme na pripremu hrane, već da se posvetite svojim gostima i uživate. Kako neretko dobijamo od vas pitanja u vezi sa našim slavskim paketima, u nastavku ćemo se potruditi da odgovorimo na neka od njih.

  Pročitaj više
 • Kuvarski Izazovi

  Morate voleti svoj posao kako biste bili srećni i uspešni u tome što radite. Iako zvuči interesantno, posao profesionalnog kuvara nije ni malo lak, a ni glamurozan.

  Zahteva preciznost, kreativnost, često je fiziči naporan, sa kratkim rokovima i potrebom za inovativnošću. Kuvari rade u potencijalno opasnom okruženju, provode većinu vremena u zatvorenom prostoru, izloženi isparenjima i mirisima hrane koju pripremaju.

  Pročitaj više
 • Zašto angažovati Madeleine ketering

  Organizovanje i planiranje događaja bilo koje veličine je veliki zadatak. Duga lista zadataka može učiniti čitav proces organizacije događaja jako stresnim. Po nama kao ugostiteljima, događaji treba da budu zabavni i prijatni.

  Veliki deo planiranja vezan je za hranu – poznavanje broja ljudi koje treba nahraniti, otkrivanje kako poslužiti hranu koju žele, pripremiti i poslužiti. Sada nam to zvuči kao puno posla – ali posao u kome mi uživamo. U nastavku, podelićemo sa Vama pet važnih razloga zašto bi trebalo da razmislite o angažovanju Madeleine keteringa za Vaš sledeći događaj.

  Pročitaj više