Madeleine Beograd

O nama

Brusketi Servirani na Drvenom Platou

Madeleine ketering

Beograd

"Ne postoji iskrenija ljubav od ljubavi prema hrani."

- Džordž Bernard Šo

Madeleine ketering je preduzeće koje se bavi pripremom, aranžiranjem i serviranjem hrane na najvišem nivou sa francuskim iskustvom šefa kuhinje. Ukoliko vam je potreban ketering za slavu, dečiji rođendan, poslovni sastanak, proslavu, ili jednostavno zabavu sa prijateljima ili porodicom, mi smo tu da Vas iznenadimo Madeleine slanim i slatkim zalogajima, dok se Vi možete vratiti vašim svakodnevnim aktivnostima i u miru pripremati sve ostalo.

Zašto smo najbolji?

Bogatstvo boja i ukusa na tanjiru

Našu ketering uslugu odlikuje kreativnost, inovativnost, stručno prilagođen meni, besprekoran servis, brza i tačna isporuka, kao i kvalitet i svežina svih sastojaka koji se koriste u pripremi jela.

Madeleine Začini Čine Bogatstvo Ukusa i Boja

Pored pripremanja hrane za sve vrste događaja

nudimo i uslugu PRIVATNOG KUVARA

Viljuška i kašika Ikonica
File Mesa Serviran na Tanjiru sa Povrćem

Raznovrsna ponuda keteringa

Kvalitet, a ne kvantitet

U dogovoru sa Vama, organizujemo sve vrste proslava, bilo da vam je potreban ketering za dečiji rođendan, ketering za mrsnu i posnu slavu ili poslovnu proslavu. Bilo da je u pitanju privatna večera ili veliki korporativni događaj, Madeleine ketering posvećuje jednaku pažnju i brigu svakom događaju i proslavi, jer naša je misija kvalitet, a ne kvantitet.

Korporativni Ketering

Uvek sveži sastojci

Uz Madeleine ketering uslugu, možete se hraniti na poslu kao i kod kuće! Naša usluga korporativnog keteringa obezbeđuje ukusne i tople obroke za zaposlene, koji podrazumevaju besplatnu dostavu pažljivo pripremljene hrane po Vašem izboru u dogovoreno vreme, što omogućava zdravu ishranu tokom radnog vremena i veću efikasnost zaposlenih u radu.

Korporativni Ketering 2
Koktel Ketering

Koktel ketering

Za nezaboravan događaj

Madeleine koktel ketering je idealno rešenje za proslave rođendana, privatne zabave, seminare, odbranu diplomskog, poslovne proslave, veridbe, okupljanja sa prijateljima. Ukoliko želite da događaj ostane nezaboravan po ukusnoj i lepo aranžiranoj hrani, naši koktel zalogajčići su pravi izbor. Lepo dekorisani, a jednako ukusni, predstavljaju spoj različitih pita, riba ili mesa, kanapea, samosa i još mnogo toga.

Pozovite ili poručite online

I obezbedite NAJLEPŠE i NAJUKUSNIJE posluženje

Ikonica Madeleine

Prijatelji Madeleine Keteringa

Očna ordinacija Stefanovići